Is er nog wat nieuw(s)?

notblue Monday 2024

De foto’s volgen nog, maar ook zonder beelden kunnen we wel zeggen dat we ook in 2024 van de meest depressieve dag van het jaar een dag vol inspiratie hebben gemaakt. Wil je weten waarom blue Monday de meest depressieve dag van het jaar is? Lees dan vooral het artikel over notblue Monday 2023.

Lees meer

Nieuwe opdracht Jürgen in 2024

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Na het afronden van zijn opdracht bij Waterschap Scheldestromen eind 2023, mag Jürgen zich per 8 januari 2024 storten op een nieuwe opdracht. In Gorinchem dit keer, als interim-directeur bij Waardlanden. Dit is een samenwerkingsverband op het gebied van afval- en grondstoffenbeleid tussen de Waardlanden-gemeenten. Meer lezen? Via onderstaande knop vind je het nieuwsbericht waarin Waardlanden de start van Jurgen aankondigt.

Lees meer

notblue Monday 2023

Blue Monday. De dag die door (twijfelachtige) wetenschap is uitgeroepen is tot ‘meest depressieve dag van het jaar’. Voor ons genoeg reden om juist van deze dag notblue Monday te maken. Want als je de formule van notblue Monday kent, heb je ook de oplossing in handen. Aan de slag dus, en met elkaar (letterlijk) de ingrediënten bij elkaar brengen om blue Monday not so blue te maken! Wil je weten hoe we dit hebben gedaan? Bekijk via onderstaande knop het beeldverslag van notblue monday 2023

Lees meer